Inloggen

FAQ

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?

Je ontvangt per e-mail een uitnodiging voor een onderzoek. In deze e-mail staat een link naar het onderzoek waarmee je automatisch toegang krijgt tot de vragenlijst. Ook kan je naar de homepagina gaan om de openstaande onderzoeken te bekijken.

Kan iedereen lid worden van de Raad der Wijzen & Wijzneuzen?
Iedereen die het leuk lijkt om met de Efteling mee te denken mag lid worden van de Raad der Wijzen & Wijzneuzen. De Wijzneuzen is voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar. Iedereen van 17 jaar en ouder kan lid worden van de Raad der Wijzen.

Ik wil mij uitschrijven uit de Raad der Wijzen & Wijzneuzen, wat moet ik doen?
Ga naar de onderkant van de webpagina en klik op ‘Uitschrijven’. Vul hier je e-mailadres in. Na uitschrijving benaderen wij je niet meer voor onderzoeken.

Heb ik speciale software nodig om mee te doen?
Nee, je hebt geen speciale software nodig. Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot internet en een eigen e-mailadres zodat we je per mail kunnen uitnodigen voor onderzoeken.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?
Ga naar de inlogpagina en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Vul je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten een mailbericht met een instructie om een nieuw wachtwoord in te stellen.